visdomsord från coachen!

alla gör sina egna val, man väljer helt själv vem man umgås med, vilka skor man ska ha onsdag 23 september, man väljer vem man vill ligga med och vem man vill kalla bästa vän, efter man har gjort de valen så kan man inte skylla på någon annan, du själv valde ta på dig dom skorna, om då din syster har råkat gjort hål i dom en vecka innan så du blir blöt så har du fortfarande valt att ta på dig skorna. du kunde ha kollat innan så de inte va hål i skorna, för de kunde lika gärna varit du. det är samma sak med vänner, om din närmaste vän gör något mot dig, skyll inte på henne, de kanske fanns en anledning för det, kanske för att du gjort något omedvetet som sårat henne så hårt att hon inte visste va hon skulle göra, så tänk nästa gång på vad du säger till vem!

du är inte ensam om att bo på jorden, de är många andra som du,. men alla är olika,
alla gör misstag, man kan lära sig av dom, vissa gör, vissa inte.
men ska man verkligen behöva göra ett misstag för att inse att det är fel? endel saker kanske man kan förstå lite med samvetet som en människa borde ha.
samvetet som säger, man skadar inte andra, sårar dom inte, och heller inte lägger ut deras liv som en bok till andra, det är inte okej på någon sida av dig..så nästa gång du ska göra något, tänk på om de kan få negativa konsekvenser!


allt för mig!!
hoppas ni har det bra! inte uppdaterat på länge men ni vet turkiet, student och bal, Bilder kommer såklart:)
Puss och kram!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu